Bli av med frisset i flera månader

Advantage smoothing treatment från KEBELO är behandlingen som gör frissigt hår slätt, mjukt och lättskött i flera månader.
 
Karbocystein  stärker upp hårstrået innifrån, medans botaniska proteiner fyller på och sluter hårstråets yta, fjällskiktet.
Effekten tvättas gradvis ur och håller längre om du begränsar dina hårtvättar, samt använder antifrissprodukter hemma. Kebelo säger 100 dagar, men jag kan av erfarenhet säga att effekten håller i sig mycket längre.
Det bästa är att , eftersom behandlingen skyddar och gör att du inte behöver styla lika hårt, blir håret bara bättre och bättre på sikt.
Behandlingen görs på salong, och består av djuprengörande tvätt, applicering av adavantage, föning och plattång, så att man med hjälp av värmen sluter hårstrået med proteiner.
Efter detta tvättas produkten ur håret, och du får ett hår som lätt kan fönas slätt och rakt utan att plattas.
Blir även lugnare och finare när det självtorkar.
 
Här har jag lite bilder på en som jag gjort advantage på.
Förebild, bild efter självtorkning och en efter lätt föning med varmluftsborste som endast använts för att sluta och forma toppen.
 
Eftersom behandlingen tar lite tid, och priset på produkten kostar ca 5 gånger mer än färg, ligger priset på en sån här behandling på från 2500kr och uppåt, beroende på vilken hårmängd du har.
 
#antifriss #blowout #kebelo
1 kommentar
Anonym

Tack för bra tips Camilla! Läser varje inlägg 👍🏼😊

Svar: Tack, vad roligt att höra!!
Camilla